HaberlerÖne ÇıkanlarTICON

5th IITEE Sempozyumu

5. Uluslararası Mühendislik Eğitiminde Öğretim Teknolojileri Sempozyumu (IITEE), Ege Üniversitesi ev sahipliğinde 16 Mart’ta gerçekleştirilecek. 5. IITEE, Avrupa Komisyonu’nun Erasmus+ programı tarafından finanse edilen TICON projesinin Çoğaltıcı Etkinliğinin bir parçasıdır. Sempozyumumuz, özellikle çevrimiçi yaratıcılık teknikleri ile öğretim teknolojilerinin farklı mühendislik alanlarında etkili entegrasyonuna odaklanarak, alanında öne çıkan güncel konuların tartışılmasını sağlayacaktır.

Mühendislik eğitiminin kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biri mühendislik eğitimcilerinin derslerinde ilke, yöntem ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilmeleridir. Bu nedenle, Uluslararası Mühendislik Eğitiminde Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun en önemli amacı, yetkin mühendisler yetiştirmek için eğitim teknolojilerindeki son gelişmeleri paylaşmak, tartışmak ve uygulamak için bir platform sağlamaktır.

Sempozyum bu yıl hem yüz yüze hem de online olarak hibrit bir yapıda gerçekleştirilecek. Bir gün sürecek sempozyumda öğrenme teknikleri, uzaktan eğitim, sanal ortamda öğrenme, eğitimde dijitalleşme, mühendislik eğitiminde yaratıcılık, kodlama öğretimi ve çeşitli alanlarda mühendislik eğitiminin önemi gibi konular ele alınacak.

Sempozyum tarihi : 16 Mart 2023

Web sitesi: 5th.iitee.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *